Zorgeloze verkiezingen met onze materialen

Onduidelijkheid over wat wanneer nodig is, is voor de meeste ambtenaren het struikelblok voor een vlot verloop van verkiezingen. Want verschillende bestellingen op verschillende momenten managen, zorgt nu eenmaal voor een hobbelige weg.

Reken op Procura tijdens jouw verkiezingen, om te rekenen op helderheid. Wij helpen je met alle materialen en benodigdheden. Zo zorgen we voor een vlotte aanloop, verloop en afloop van die belangrijke dag: de dag van de verkiezingen.

Meer dan 200 gemeenten regelen hun verkiezingen met Procura:

De reis naar zorgeloze verkiezingen

Van alle bestellingen vooraf, tot de officiële verpakking en verzending van vertrouwelijke documenten, met Procura regel je zorgeloos je verkiezing van A tot Z.

1. Eén betrouwbare adviseur

Jouw Procura accountmanager geeft je advies. Onder andere over de invulling van jouw verkiezing, welke materialen daarbij passen en hoe je deze bestelt in MijnProcura.

2. Buiten het stembureau

Buiten het stembureau zijn materialen nodig die stemmers de weg wijzen. Denk aan beachflags of een Straat V-standaard waar ‘Stembureau’ op staat.

3. In het stembureau

Eenmaal binnen zijn er verschillende bordjes nodig die stemmers de weg wijzen.

4. Voor op tafel

Verschillende materialen dienen op het stembureau aanwezig te zijn. Zoals de meest recente uitgaves van de Kieswet en het Kiesbesluit, maar bijvoorbeeld ook een loep voor slechtzienden.

5. Tijdens het stemmen

Tijd om te stemmen. Hier zijn de stemhokjes, stembussen, rode potloden en stembiljetten nodig om de stem daadwerkelijk uit te brengen.

6. Na het stemmen

Aan het einde van de dag worden de stemmen geteld, en zullen de officiële documenten verpakt en verzegeld moeten worden. Ook voor dat soort materialen kun je rekenen op jouw adviseur.

Waarom Procura?

  • Betrouwbaar
  • Nuchter en eerlijk
  • Verstand van zaken
  • 50 jaar ervaring
  • Korte lijnen en persoonlijk contact
  • Eén aanspreekpunt voor alles rondom jouw verkiezingen

Vragen of meer weten over verkiezingsmaterialen? Neem contact op.

Lees hoe deze gemeentes grip kregen op hun verkiezingen

Gemeente Land van Cuijk

Toen de vijf voormalige gemeenten Boxmeer, Cuijk, Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert en Grave fuseerden in de grote gemeente Land van Cuijk zochten ze een manier om hun verkiezingen centraal en gestroomlijnd te laten verlopen. Dit is hoe Land van Cuijk grip kreeg op hun herindelingsverkiezingen met Procura. 

Gemeente Ermelo

Ook kleinere gemeenten moeten tijdens verkiezingen gebruik kunnen maken van de nieuwste software en het hun stembureauleden en zichzelf zo gemakkelijk mogelijk maken.

Gemeente Eemsdelta

De herindelingsverkiezing van de gemeente Eemsdelta krijgt een bijzondere vermelding in de historie van het Nederlands staatsrecht.

Krijg grip op je verkiezingen