Top
 

Materialen

Procura / Burgerzaken / Materialen

Formulieren en akten

Procura levert een breed assortiment formulieren. Ook voor aktepapier is Procura voor vele gemeenten een vast adres.

Formulieren

De belangrijkste formulieren zijn opgesteld in een groot aantal verschillende talen en worden gebruikt voor Burgerzaken en Burgerlijke Stand, door zowel de front- als backoffice. Uiteraard volgen de formulieren van Procura de actualiteit. Als regelgeving of inzicht wijzigen, wijzigen de formulieren van Procura ook. Dat doen we vaak in overleg met de gemeenten. De meeste formulieren zijn uit voorraad leverbaar. Zo kunnen wij uw bestelling nog dezelfde dag verwerken en hebt u doorgaans de volgende dag de formulieren in huis.

Aktepapier

Voor de akten van de Burgerlijke Stand is wit normaal-1 schrijfpapier voorgeschreven. Het aktepapier van Procura voldoet aan de vereisten. Wij beschikken over diverse uitvoeringen: met of zonder vier boorgaten en met of zonder lijnenspel (Z) op de achterzijde. Ook de titelvellen en de voorgedrukte formulieren voor het doen van latere vermeldingen worden geleverd. Aktepapier is uit voorraad leverbaar. Wij kunnen uw bestelling nog dezelfde dag verwerken en meestal de volgende dag leveren.

Wilt u weten welke materialen Procura heeft en passen bij uw gemeente? Of weet u al wat u nodig heeft en wilt u materialen bestellen? Neem dan contact met ons op.

Huwelijksboekjes

Procura beschikt over een breed assortiment huwelijksboekjes. Met een omslag van plastic tot aan leder, in alle kleuren van de regenboog en gedrukt of ingedrukt naar ieders wens. Ook vervaardigen wij op maat mappen voor de huwelijksvoltrekking, ringendoosjes en andere bij de ceremonie denkbare producten. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te laten zien en te bespreken. De ervaring leert dat het belangrijk is de voorbeelden te voelen en te zien! Dan kunt u echt de beste keuze maken.

Beveiligd papier

Afschriften van gegevens uit de GBA en de registers van de Burgerlijke Stand worden afgegeven op beveiligd Nederlands Origineel papier van Procura. Dit papier bevat vele beveiligingskenmerken, tot in de derde lijn. Door afschriften uit de GBA of Burgerlijke Stand hier op af te drukken, waarborgt u de authenticiteit van het af te geven document. Het Nederlands Origineel kunnen wij  eventueel voorzien van het gemeentewapen of logo. Uiteraard zijn beveiligd transport en aflevering aan geautoriseerde ontvangers een voorwaarde.

Hoesjes voor ID, rijbewijs en paspoort

Procura levert een breed assortiment insteekhoesjes voor paspoorten, rijbewijzen en ID-bewijzen. In welke uitvoering, kleur of bedrukking dan ook. Onze accountmanagers maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk bezoek om de mogelijkheden te bespreken.

Stempel

Procura levert alle benodigde stempels die worden gebruikt door gemeenten. Niet alleen met standaardteksten, maar ook gemeentespecifieke stempels kunnen worden vervaardigd. In een oplage van één exemplaar, zelfinktend of als stempelkussen. Stempels kunnen worden geproduceerd in alle denkbare uitvoeringen, formaten en kleuren.