Top
 

Over Procura

Over Procura

Procura helpt de (gemeentelijke) overheid digitale administraties aantoonbaar op orde te houden en optimaal te ontsluiten. Ook ontzorgen we gemeenten bij het organiseren van verkiezingen en bieden we een breed portfolio aan hoogwaardige papieren producten. Op een manier dat gemeenten een betrouwbare partner kunnen zijn voor burgers en bedrijven.

Burgerzaken

Bij basisregistraties is de kwaliteit waarmee gegevens worden geregistreerd cruciaal. Net als het gemak waarmee ze vervolgens met andere overheidsorganisaties kunnen worden gedeeld. Procura werkt al jaren met gemeenten samen aan applicaties die dit proces makkelijker en betrouwbaarder maken.

Verder ondersteunt Procura gemeenten met meertalige formulieren en akten, bestaande uit een breed assortiment aan huwelijksboekjes en -omslagen, akte- en beveiligd papier.

Verkiezingen

Procura is al meer dan 40 jaar dé partner voor de (gemeentelijke) overheid bij het organiseren van landelijke of lokale verkiezingen. We ontzorgen gemeenten volledig, met de juiste software en fysieke materialen.

Belastingen

Als onderdeel van de GT-suite biedt Procura modules die het heffen en innen van alle gemeentelijke belastingsoorten vergemakkelijken: GT-Heffen en GT-Innen. Hiermee haalt u moderne belastingapplicaties in huis voor het heffen en innen van alle gemeentelijke belastingsoorten.