Een applicatie die voor jou werkt

Na de koppeling van het lokaal geïnstalleerde Integraal Stem Systeem (ISS) met de Ondersteunende Software Verkiezingen (OSV) in 2009 en de lancering van de online versie van Procura Verkiezingen in 2016 is het tijd voor vernieuwing.

Naast het organiseren van verkiezingen werken we al maanden aan een vernieuwde versie van Procura Verkiezingen. Een versie die past bij de huidige manier van werken. Gebruikersvriendelijk, nieuwe functionaliteiten en in één oogopslag alle benodigde gegevens in een overzichtelijk dashboard.

Een applicatie die voor jou werkt!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van deze nieuwe versie, schrijf je dan in voor de updates.

Nieuwe functionaliteiten en plannen

We vinden het belangrijk dat de vernieuwde applicatie past bij de wensen van onze gebruikers. Nieuwe functionaliteiten en plannen delen we met een groep gemeenten die de gebruikers van Procura Verkiezingen vertegenwoordigen. Daarnaast gebruiken we de feedback uit de klanttevredenheidsonderzoeken om continue te verbeteren.

We vroegen de gemeenten Venray een eerste reactie te geven op de eerste testversie van de nieuwe applicatie.

In 2025 lanceren wij de vernieuwde versie van de applicatie Procura Verkiezingen. Wil jij in de tussentijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de updates.