Procura ontzorgt gemeenten bij verkiezingen en burgerzaken

Burgerzaken

Alles rondom burgerzaken regel je natuurlijk het liefst snel, goed en veilig. Laat je begeleiden met advies dat uit meer dan 50 jaar kennis en ervaring put.

Verkiezingen

Vertrouw op een soepel verloop van verkiezingen met het verkiezingsdrukwerk en materialen van Procura. Met onze adviseurs die bouwen op meer dan 50 jaar kennis en ervaring doorloop jij zorgeloos de verkiezingsperiode.

Voor een betrouwbare lokale overheid

Procura ondersteunt lokale overheden bij twee belangrijke verantwoordelijkheden: verkiezingen én burgerzaken.

Bij het organiseren van verkiezingen ontzorgen wij met een compleet assortiment verkiezingsmaterialen en drukwerk. Bij burgerzaken ligt de focus op een breed assortiment aan materialen.

Burgerzaken

Het bestellen van burgerzaken materialen kan bij Procura. Naast een breed assortiment formulieren, aktepapier en beveiligd papier maar ook stempels leveren wij onder andere trouw- en partnerschapsboekjes op maat.

Lees meer over burgerzaken

Verkiezingen

Tegenwoordig zijn wij bij Procura 365 dagen per jaar met verkiezingen bezig, zodat wij iedere gemeente volledig kunnen ontzorgen. Wij staan voor, tijdens en na de verkiezingen voor gemeenten klaar met gedegen advies, verkiezingsdrukwerk en met materialen voor de inrichting van stemlokalen.

Lees meer over verkiezingen

Het laatste nieuws

Meer dan 200 gemeenten kiezen voor Procura

Krijg grip op je verkiezingen