Bereikbaarheid Procura tijdens Tweede Kamerverkiezing

Op de dag van de verkiezing zijn wij de hele dag aanwezig om je waar nodig te ondersteunen en/of calamiteiten op te lossen.

Software
De helpdesk is telefonisch bereikbaar van woensdagochtend 07:00 uur tot donderdagochtend 01:30 uur op telefoonnummer 088 770 81 02.
Uiteraard kunnen alle vragen 24/7 ook op helpdesk.procura.nl of helpdesk@procura.nl gesteld worden.
Drukwerk en materialen
Wij zijn telefonisch bereikbaar van woensdagochtend 07:30 uur tot donderdagochtend 01:00 uur op telefoonnummer 088 770 81 00.
Uiteraard kunnen alle vragen ook worden gesteld via verkiezingen@procura.nl.

FAQ
Op de FAQ staat onder het kopje Nieuws belangrijke informatie die we met je willen delen. Ook tijdens de verkiezingsdag zullen wij de FAQ bijwerken.

MijnStembureau app
Inrichting MijnStembureau app
Gebruik je MijnStembureau app en wil je zeker weten of alle instellingen goed staan? Je kunt contact opnemen met onze helpdesk om te laten controleren of alles goed ingesteld staat voor de Tweede Kamer verkiezing 2023.

Testuitslagen verwijderen
Controleer in het menu Uitslagverwerking > Opkomstcijfers & Uitslagverwerking > Stemmeninvoer of hier nog testuitslagen staan en verwijder deze.

Heb je nog last-minute wijzigingen in de bezetting van de stembureaus?
Dat is geen probleem. Je kunt de vervangende stembureauleden in Procura Verkiezingen indelen op een stembureau en deze waar nodig een uitnodiging sturen voor MijnStembureau app (via Dag van de Stemming > Uitnodigingen). Dat is zelfs nog mogelijk tijdens de verkiezingsdag.

Wij wensen je een zorgeloze en succesvolle verkiezingsdag!

Bekijk ook eens..