Interessante aanbiedingen

Leuk dat je onze stand hebt bezocht op het jaarcongres van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB) op 10 en 11 mei 2023! Op deze pagina vind je interessante aanbiedingen waar je tot 10 juli 2023 gebruik van kunt maken. Wil je meer informatie over één van de aanbiedingen of wil je bestellen, neem dan contact met ons op.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze accountmanagers Soufyan el Boulahiati via soufyan.el.boulahiati@procura.nl of Hans Boogaerdt ’t Hooft via hans.boogaerdtthooft@procura.nl

15% korting op de eenmalige aanschafkosten van de Procura VerkiezingsPlanner

De Procura VerkiezingsPlanner helpt jou om de verkiezingen nog meer te stroomlijnen binnen je gemeente. Dankzij deze digitale planningstool heb je namelijk gedurende de hele looptijd van het proces inzicht in de voortgang, ben je in staat om taken te beleggen binnen andere afdelingen of bij andere personen en zie je of je nog steeds op schema loopt. Dit alles zorgt niet alleen voor meer rust, maar dankzij de planner kom je ook niet voor onnodige verrassingen te staan.

15% korting op de eenmalige aanschafkosten van het Ledenportaal

Maak jouw Procura Verkiezingen compleet met de Ledenportaal. Altijd zicht op beschikbaarheid en roosterwensen. Laat stembureauleden hun beschikbaarheid en roosterwensen doorgeven in de Ledenportaal. Je nodigt ze binnen een handomdraai uit om zelf hun voorkeuren door te geven. Zo bespaar je kostbare tijd en heb je altijd een up-to-date overzicht.

15% korting op MijnStembureau app

Centraal overzicht houden over de verschillende stembureaus én een hulpmiddel bieden aan de stembureauleden waarmee ze stap voor stap door de dag van stemming worden begeleid? Dat kan met MijnStembureau app. Bekijk per stembureau de status, de voorraad stembiljetten, de actuele drukte maar ook opkomstcijfers en uitslagen. Presenteer na sluitingstijd razendsnel voorlopige uitslagen.