Top
 

Verpakken en transport

Verpakken en transport

Na sluiting van het stembureau wilt u uiteraard een vlotte verwerking van alle gegevens én een correct transport van de materialen. Na het tellen en invullen van de officiële documenten kunnen alle stembiljetten, stempassen, kiezerspassen en volmachten worden verpakt en verzegeld. Procura levert alle benodigde materialen, zoals pakpapier, paktouw, enveloppen (in allerlei formaten en kwaliteiten), sluitzegels en inhoudsetiketten. Op de inhoudsetiketten staat precies wat er ingepakt moet worden. Deze zijn uitermate geschikt om het verpakkingsproces te stroomlijnen.

Alle voorkomende artikelen én nieuwe bespreekt één van onze accountmanagers graag met u tijdens een bezoek.

Verhuisdozen

Om op een eenvoudige manier de materialen te verpakken bieden wij speciale verhuisdozen aan voor de verkiezingen. Het dubbelgolf is sterk en de bodem is speciaal gemaakt om doorzakken te voorkomen. De makkelijk te stapelen dozen kunnen desgewenst voorzien worden van los bijlegeverde A5 inhouds- en verzegelingsetiketten. Op de zijkant van de dozen kan duidelijk het stembureaunummer worden vermeld.

Stapelbare (kunststof) nestkratten

De stevige kratten zijn afgestemd op het formaat van de verkiezingsmaterialen. De kratten zijn uitermate geschikt voor het verzegeld vervoeren (stapelbaar) van alle documenten naar het gemeentehuis én bij Centraal Tellen kunt u de kratten tevens verzegelen zodat u de volgende kunt aantonen dat deze ongeopend zijn opgeslagen. Aan de zijkant kunt u het stembureaunummer aanbrengen. Aan de bovenzijde zitten speciale vlakken om dubbelzijdig tape aan te brengen (eenvoudig verwijderbaar) waar u een inhoudsvel op kunt plakken.

Het dubbelzijdig tape, de aantrekverzegeling en de inhoudsvellen zijn optioneel bij te bestellen.

Steekwagen

Om de materialen te vervoeren kunt u gebruik maken van steekwagentjes. Deze zijn lichtgewicht maar sterk. U kunt eenvoudig de verhuisdozen of nestkratten stapelen en vervoeren. Met het meegeleverde bind-elastiek voorkomt u schuiven en kantelen.

Ingeklapt neemt het steekwagentje weinig ruimte in beslag.

Bestellen

Verpakkings- en transportmaterialen kunt u bestellen door de opdracht te mailen naar: verkiezingen@procura.nl. Telefonisch kan ook? Graag zelfs! Bel naar 088 – 770 81 00 en wij zorgen voor een tijdige levering.

Steekwagen

Nestkrat