Top
 

Stembussen en accessoires

Stembussen en accessoires

Voor de stembiljetten zijn robuuste, degelijke stembussen nodig die voldoen aan de vereisten, zoals vermeld in artikel J3 van het Kiesbesluit. Verder zijn de stembussen die we leveren makkelijk te stapelen, waardoor ze niet te veel ruimte in beslag nemen.

Kenmerken stembussen

neutrale kleurstelling inclusief verkiezingenlogo

inhoud: circa 240 liter

gewicht: 11,5 kg

geheel is van kunststof (en daardoor licht van gewicht)

voorzien van twee wielen

in elkaar te plaatsen

deksel is afsluitbaar door middel van een hangslot

deksel is voorzien van een afsluitbare sleuf

de sleuf is pas toegankelijk nadat het deksel van de stembus is geopend

de afsluiting van de sleuf kan vergrendeld worden om ongewenst sluiten te voorkomen

de sleuf kan na afsluiting verzegeld worden

Hangsloten

Om de stembus op de juiste wijze te openen en te sluiten levert Procura hangsloten. U kunt kiezen uit een gelijksluitende cilinder (alle sleutels passen op de sloten van één levering) of een verschillend sluitende cilinder (elke slot heeft een afwijkende sleutel).

Stembus topkaarthouders

Om duidelijk aan te geven voor welke verkiezing een stembus gebruikt dient te worden, is de topkaarthouder uitermate geschikt. Deze informatiedrager is eenvoudig op een stembus te bevestigen en het A4-formaat biedt voldoende ruimte voor het geven van instructies aan de kiezer. Meerdere uitvoeringen, geschikt voor alle typen stembussen.

Stembusbekleding

De stembusbekleding (of stembusrok) geeft u de mogelijkheid om in het stemlokaal een onderscheid aan te brengen tussen verschillende stembussen. Bij meerdere verkiezingen op één dag kan zo duidelijk worden aangegeven voor welke verkiezing de betreffende stembus dient. Meerdere uitvoeringen, geschikt voor alle typen stembussen.

Stembus-stamper

Omdat de stembus tijdens de dag van de stemming niet geopend mag worden, bieden we een stembus-stamper aan waarmee de stembiljetten op een veilige wijze aangestampt kunnen worden in de stembus zonder deze te openen.

Bestellen

Stembussen en de bijbehorende accessoires kunt u bestellen door de opdracht te mailen naar: verkiezingen@procura.nl. Telefonisch kan ook? Graag zelfs! Bel naar 088 - 770 81 00 en wij garanderen u een tijdige levering.

Stembus

Stembus-stamper