Top
 

Vacature Java Software engineer Procura

Vacature

Java Software engineer Procura

Zeggen de woorden, ontwikkeling en analyseren je alles, dan zoeken we jou!

Procura is een bedrijf binnen de Conxillium Group. Conxillium bestaat uit meerdere ondernemingen en heeft als gemeenschappelijke missie: het verbeteren van de betrouwbaarheid van de lokale overheid. Procura bestaat uit 2 business units: Procura Uitgeverij en Procura Software. De businessunit Uitgeverij levert benodigdheden voor de afdeling(en) burgerzaken en verkiezingen. Ter uitbreiding van onze activiteiten binnen businessunit Procura Software zijn wij op zoek naar een Software engineer, locatie Heerhugowaard.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit alle onderdelen van het ontwikkelproces: analyse en ontwerp, bouw, testen, implementatie, documentatie, onderhoud en ondersteuning van de software. Je primaire doel is de logica van een applicatie onder te verdelen in presentatielogica, businesslogica en data-access-logica. Je biedt ondersteuning aan (technisch) consultants en salesmedewerkers.

Wat wij vragen:

• Je beschikt over een relevante HBO-opleiding.
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Java software ontwikkeling.
• Je hebt ervaring met Java, Vaadin, REST, Docker, Spring Boot, JPA, PostgreSQL, HTML5, Webservers, Continuous delivery, Maven, Git, Jenkins en SonarQube.
• Je bent innovatief en oplossingsgericht, samen met collega’s en de klant zoek je naar gerichte en vernieuwde oplossingen.
• Je bent sterk analytisch, gedisciplineerd en gaat weldoordacht op je doel af.

Goede beheersing van het Engels in lezen, schrijven en spreken is van groot belang gezien het vakinhoudelijk overleg met de collega’s in Sri Lanka.

Wat wij bieden:

Een uitdagende functie binnen een jonge, professionele en groeiende organisatie. Behalve een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een inspirerende en innovatieve werkomgeving met uitdagende projecten en ruimte voor eigen initiatief.

Ben jij de gedisciplineerde Java Software engineer waar wij naar op zoek zijn, en heb je zin om onze organisatie te komen versterken? Mail dan je C.V. samen met je motivatie naar hr@conxillium.com onder vermelding van Procura Java Software engineer t.a.v. Human Resources. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Henry Verdonschot, telefoonnummer 06 106 327 58.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.