Top
 

Referenties – Verkiezingen

Referenties – Verkiezingen

Lees hier over de ervaringen van andere gemeenten.

De gemeente Aalsmeer werkte al lange tijd met de voorganger van het softwarepakket Procura Verkiezingen. Na de ambtelijke fusie met de gemeente Amstelveen was het een logische stap het pakket ook voor die gemeente in te zetten.

Lees verder >

Gemeente Dalfsen werkt al jarenlang naar tevredenheid samen met Procura. De applicatie Procura Verkiezingen sluit naadloos aan bij de behoefte van de gemeente die graag volledig digitaal met haar burgers wil communiceren.

Lees verder >

Per 1 januari 2021 gaan Appingedam, Delfzijl en Loppersum samen verder als één nieuwe gemeente onder de naam Eemsdelta. Procura nam, als de IT-partner waarmee de drie samenwerken, veel werk uit handen in de voorbereiding voor de herindeling. Eemsdelta is nu klaar voor de herindelingsverkiezingen in het najaar van 2020.

Lees verder >

Met de applicatie Procura Verkiezingen halen medewerkers van de gemeente Dinkelland en gemeente Tubbergen alle fatale termijnen. Het systeem bewaakt de agenda en stelt brieven en formulieren automatisch op de juiste datum.

Lees verder >

De herindelingsverkiezing van de gemeente Eemsdelta krijgt een bijzondere vermelding in de historie van het Nederlands staatsrecht.

Lees verder >

Ook kleinere gemeenten moeten tijdens verkiezingen gebruik kunnen maken van de nieuwste software en het hun stembureauleden en zichzelf zo gemakkelijk mogelijk maken.

Lees verder >

Een tijdwinst van ongeveer een maand. Het is het klinkende resultaat van de overstap van de gemeente Geldrop-Mierlo naar het Ledenportaal van Procura.

Lees verder >

De gemeente Hellevoetsluis werkt al tientallen jaren met de applicatie Procura Verkiezingen, vanwege de goede ondersteuning en vele mogelijkheden.

Lees verder >

In januari 2018 bezochten Sylvia Bomer en Rosemarije Leilis, beiden klantadviseurs bij de gemeente IJsselstein, de Gebruikersdag van Procura Verkiezingen. Minder dan twee maanden later presenteerden ze de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen met de nieuwe applicatie.

Lees verder >

Met de applicatie Procura Verkiezingen heeft de gemeente Koggenland (in de kop van Noord-Holland) alle relevante informatie over de verkiezingen in één systeem bij elkaar.

Lees verder >

Om de verkiezingen tot in de puntjes voor te bereiden, werkt de gemeente Nijmegen al jaren met een aantal producten en diensten van Procura. De kwaliteit en de service zijn daarbij doorslaggevend.

Lees verder >

De gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, de klantgerichtheid van de Procura-medewerkers en de snelheid waarmee zij een passend antwoord hebben op elke vraag, waren voor de Zuid-Hollandse gemeente Oegstgeest redenen om bij de vervanging van het ISS-systeem wéér te kiezen voor Procura.

Lees verder

In de gemeente Rozendaal – bij Arnhem – stemmen alle inwoners in één en hetzelfde stembureau. Dat wordt daarom dan ook net wat anders ingericht dan de meeste stemlokalen. Procura dacht mee met de wensen van de Rozendalers.

Lees verder

De West-Brabantse gemeente Steenbergen implementeerde begin 2017 de applicatie Procura Verkiezingen. Ook de afdeling Burgerzaken maakt gebruik van de diensten van Procura, zoals modelformulieren voor registratie van ingezetenen uit het buitenland die zich in Nederland willen vestigen.

Lees verder >
Gemeente-Stichtse-Vecht-logo-160px

Tegenwoordig doen we bijna alles mobiel en digitaal. Waarom dan niet het organiseren van verkiezingen? Mustafa Umut, beleidsadviseur burgerzaken en projectleider verkiezingen bij gemeente Stichtse Vecht, maakt dankbaar gebruik van de nieuwe toepassingen.

Lees verder >

De presentatie van de verkiezingsuitslagen staat bij de gemeente Uden als een huis dankzij Procura Verkiezingen.

Lees verder >

De applicatie Procura Verkiezingen levert de gemeente Urk flinke tijdswinst op. Met één druk op de knop kunnen e-mails worden verstuurd en gegevens van stembureauleden gecontroleerd.

Lees verder >

De afdeling Publiekszaken van de gemeente Vlissingen werkt met de applicatie PROWEB Personen, diens voorganger PROBEV en Procura Verkiezingen. De lijnen met Procura zijn kort en de systemen zijn volledig ingericht naar wens van de gemeente.

Lees verder >

De persoonlijke aanpak en de bereidheid om snel in te spelen op eigen ideeën zijn voor de gemeente Weesp redenen om steeds weer voor Procura te kiezen.

Lees verder >