Top
 

Gemeente Haarlem

Gemeente Haarlem

Vlot werken met een overzichtelijk systeem

Procura Burgerzaken is dé BRP-applicatie bij de gemeente Haarlem. De functioneel applicatiebeheerders volgden een cursus om alle functionaliteiten goed te leren kennen en konden zelf aangeven welke onderwerpen aan bod moesten komen.

En die keuze wordt gewaardeerd. Net als de klantgerichtheid en goede communicatie vanuit Procura. “Ik kan het andere gemeenten aanraden om met hen in zee te gaan.” Aldus Yesenia Lindeman. Zij is functioneel applicatiebeheerder bij de gemeente Haarlem en werkt nu een jaar met Procura Burgerzaken. Doordat de applicatie is opgedeeld in verschillende modules is de interface overzichtelijk, vindt ze. Daardoor had ze alle functionaliteiten snel onder de knie en kon een collega die al langer bekend is met het systeem haar snel uitleggen hoe ze het beste te werk kon gaan.

“De medewerkers van Procura zijn betrokken bij onze organisatie. Er is serieuze aandacht voor de klant.”

Yesenia Lindeman,
functioneel applicatiebeheerder,
Gemeente Haarlem

Cursus

De functioneel beheerders van de applicatie PROWEB kregen een cursus van Procura om alle functionaliteiten van de applicatie te leren kennen. “We konden zelf de functies aandragen waarover we nog meer wilden weten. Zo focusten we meteen op wat voor ons echt belangrijk is”, zegt Yesenia. Het is een voorbeeld van hoe Procura te werk gaat, vindt ze: “Klant- en servicegericht, met veel aandacht voor onze wensen.

Serieuze aandacht

Voor het contact van de gemeente met Procura is er niets dan lof. Yesenia: “Procura is altijd telefonisch bereikbaar voor vragen of opmerkingen en als we een vraag online willen indienen, kan dat ook via de portal.” Het snelle handelen van de medewerkers verdient een pluim, vindt ze. “Er is serieuze aandacht voor de klant, doordat de medewerkers erg betrokken zijn bij onze organisatie.”

Provincie:
Noord-Holland

Aantal inwoners gemeente Haarlem:
159.100 (Bron: Haarlem.nl)