Top
 

Referenties – Burgerzaken

Referenties – Burgerzaken

Lees hier over de ervaringen van andere gemeenten.

gemeente-zoetermeer-logo

Bij de gemeente Zoetermeer stond in het voorjaar van 2019 een ingrijpende verandering op stapel: een servermigratie. De gedateerde hardware moest worden vervangen. Dit had ook consequenties voor het beheer van de Basisregistratie Personen (BRP).

Lees verder

Procura Burgerzaken is dé BRP-applicatie bij de gemeente Haarlem. De functioneel applicatiebeheerders volgden een cursus om alle functionaliteiten goed te leren kennen en konden zelf aangeven welke onderwerpen aan bod moesten komen.

Lees verder >

Toen drie Drentse gemeenten twintig jaar geleden opgingen in de gemeente Noordenveld koos de afdeling Burgerzaken voor de diensten van Procura. En daarover zijn de medewerkers nog altijd tevreden.

Lees verder >

De gemeente Vlaardingen is een van de eerste klanten waarvoor Procura een koppeling verzorgde tussen haar BRP-systeem PROWEB Personen en het datadistributiesysteem van de gemeente zelf volgens de landelijke standaard StUF-BG.

Lees verder >

Het dorp Ter Apel huisvest het grootste landelijke aanmeldcentrum voor asielzoekers. Om de inschrijving van toegelaten asielzoekers soepel te laten verlopen, werd in 2014 een BRP-straat geïnstalleerd.

Lees verder >

De afdeling Publiekszaken van de gemeente Vlissingen werkt met de applicatie PROWEB Personen, diens voorganger PROBEV en Procura Verkiezingen. De lijnen met Procura zijn kort en de systemen zijn volledig ingericht naar wens van de gemeente.

Lees verder >

De gemeente West Maas en Waal verving in 2016 de software voor de basisregistratie door een applicatie van Procura. Naar volle tevredenheid van de baliemedewerkers.

Lees verder >