Verkiezingensite beschikbaar voor de aankomende gecombineerde provinciale staten- en waterschapverkiezingen

Tijdens de aankomende gecombineerde provinciale staten- en waterschapverkiezingen ontzorgt Procura gemeenten weer met de applicatie Procura Verkiezingen in combinatie met de Stembureauleden Portal en de MijnStembureau app en alle andere fysieke benodigdheden, zoals verkiezingsdrukwerk en materialen.

Op 15 maart 2023 vinden deze verkiezingen plaats. Hoe houdt jouw gemeente haar inwoners en andere belanghebbenden zoals lokale media goed en centraal geïnformeerd?

We zien dat gemeenten veel tijd en geld besteden aan het elke keer opnieuw optuigen van een verkiezingswebsite en het handmatig toevoegen van relevante en actuele informatie. Toegankelijkheid is daarbij een belangrijk thema.

Daarnaast worden veel algemene vragen van inwoners over de verkiezingen telefonisch of per email gesteld aan jouw gemeente, wat een hogere druk op het Klant Contact Center betekent.

Procura biedt samen met zusterbedrijf SIM ook voor de aankomende verkiezingen de verkiezingensite. Hierop vind je complete, geüpdatete en toegankelijke informatie rondom de verkiezingen voor inwoners. Wij leveren een tijdelijke basiswebsite op met een door inwoners getest ontwerp en overzichtelijke structuur. De website personaliseren we volledig naar de desbetreffende gemeente. Vervolgens is de gemeente vrij om eigen aanpassingen te doen en overige informatie te tonen die relevant is voor het verkiezingsproces in de desbetreffende gemeente.

Maakt jouw gemeente al gebruik van de applicatie Procura Verkiezingen in combinatie met de MijnStembureau app dan kunnen we gegevens zoals actuele informatie over stemlocaties en (voorlopige) verkiezingsuitslagen synchroniseren naar de verkiezingensite, zodat de inwoners op de hoogte blijven. Op deze manier voorkom je handmatige invoer én dubbele registratie van gegevens.

Wil je meer informatie over de verkiezingensite? Neem dan contact op met Soufyan el Boulahiati bij Procura.

Verder lezen…