Top
 

Webinar Coronaproof verkiezingen 2021

Webinar Coronaproof verkiezingen 2021

Hoe organiseer je coronaproof de Tweede Kamer verkiezingen in 2021?
Is jouw gemeente voorbereid op coronaproof verkiezingen van 17 maart 2021? Procura en haar zusterbedrijven SIM en JCC Software geven tijdens dit webinar op donderdag 10 december praktische tips en oplossingen om het verkiezingsproces zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.Welke mogelijkheden zijn er om inwoners coronaproof te laten stemmen en hoe ondersteun je hen erbij? Procura deelt de ‘best practices’ vanuit de eerste coronaproof verkiezingen die in november 2020 plaatsvonden in gemeente Eemsdelta. Wat hebben we hiervan geleerd en hoe kunnen gemeenten deze kennis gebruiken voor de verkiezingen van 2021?

JCC Software en SIM laten de verkiezingen vanuit het perspectief van de inwoner zien. Hoe kun je het voor hen zo makkelijk mogelijk maken?

Astrid van Leeuwen en Adam de Wolff (Procura), Ben Bemelmans (SIM) en Jan Willem Bolkesteijn (JCC Software) geven je tips en adviezen voor de voorbereiding van de coronaproof verkiezingen van volgend jaar. Heb je daarna nog vragen? Ook daar is ruimte voor.

We zien je graag op donderdag 10 december, om 14.00 uur. Schrijf nu in!

Delen