Top
 

Belastingen

Belastingen heffen en innen

Procura biedt in samenwerking met GeoTax software die het heffen en innen van alle gemeentelijke belastingsoorten vergemakkelijkt: Procura Heffen en Procura Innen. Hiermee haalt u moderne belastingapplicaties in huis voor het heffen en innen van alle gemeentelijke belastingsoorten. De gebruiksvriendelijke webapplicaties zijn sectormodel-proof, geschikt voor zowel individuele gemeenten als samenwerkingsverbanden en kunnen zowel lokaal als in de cloud beschikbaar worden gesteld.

Flexibel en open

Door een modulaire opbouw kunt u kiezen welke modules u afneemt. De applicatie is gesplitst in een heffen-deel en een innen-deel. U bepaalt zelf in welk deel u welke werkzaamheden uitvoert en betaalt alleen voor de functionaliteit die u nodig hebt. Dat biedt vrijheid en scheelt in de toch al lage kosten!

Berichtenverkeer verloopt probleemloos en via de StUF-koppelvlakken zijn Procura Heffen en Procura Innen te koppelen met applicaties van derde partijen, waaronder alle waarderingssystemen. Samen met klanten werken we continu aan het verder verbeteren, actualiseren en verfijnen van onze oplossingen. U kunt Procura Heffen en Procura Innen naar keuze lokaal hosten of in de cloud.