Software Formulieren Verkiezingen
PROCURA Software Formulieren Verkiezingen
Categorieën
PROCURA / Historie

Historie

PROCURA bestaat sinds 1972! Als gespecialiseerde uitgeverij van formulieren ten behoeve van de gemeentelijke overheid.

Papier zou geheel verdwijnen. Ten gunste van digitaal. Dus heeft PROCURA eind jaren zeventig de stap gezet naar de ontwikkeling van software. Naar de diverse applicaties voor een geautomatiseerde gemeentelijke administratie.

Met zijn Gemeentelijke Basisadministratie persoonsgegevens (PROBEV) als paradepaardje. Anno nú blijkt papier nog van grote waarde. Met name het verkiezingsmaterieel, waarmee PROCURA furore maakt, vereist een subtiele samenwerking met diverse grote drukkerijen.

De verkiezingskalender en de materieellijsten zijn dankbare (controle)bronnen voor de gemeentelijke verkiezingsambtenaren. De officiële modellen worden voor ieder verkiezing geactualiseerd. Niet het minst is de verkiezingssoftware van PROCURA, genaamd Integraal Stem Systeem (ISS), al jaren een onmisbaar fenomeen in verkiezingenland. In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezing is het ISS vervangen door de nieuwste software van PROCURA, genaamd PROCURA VERKIEZINGEN. Deze online (Cloud) applicatie is toekomstgericht en zal in de nabije toekomst kunnen worden uitgebreid met apps en kandidaatstellingsmodules.

Nieuws

Tweede Kamerverkiezing

De volgende Tweede Kamerverkiezing vindt plaats op 15 maart 2017. De l…

Geen experimenten met stembiljet in stemlokalen

Er zullen op kort termijn geen experimenten in het stemlokaal worden g…

Nieuwe software: Procura Verkiezingen

PROCURA zal de huidige verkiezingssoftware ISS gaan vervangen door een…

Nieuw kantoor GeoTax - Zeshoek Geldermalsen

Binnenkort zal GeoTax B.V. haar intrek nemen in het nieuwe kantoorpa…